Ik ben opdrachtgever

U wilt weten wie we zijn?

Wij hebben naamsbekendheid gemaakt door het uitzenden en detacheren van stukadoors en timmerlieden.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-service bureau voor de Bouw & Afbouw, Logistiek & Bouwmaterialenhandel, Techniek en Overige branches. We leveren altijd loyale, betrouwbare en vakvolwassen medewerkers die hun functie met plezier uitoefenen. Hierbij gaat het met name om Nederlandse, maar ook om Oost Europese vaklieden. Onze mensen werken op basis van wederzijds vertrouwen. Geen valse beloftes doen en afspraken nakomen, daar draait het bij ons om. Zonodig verkopen we liever twee keer nee, om vervolgens bij de derde keer wel de juiste persoon te plaatsen.

Ga voor vast personeel naar You-Select Recruitment.

Bouw & Afbouw

Ondanks de krapte in de huidige arbeidsmarkt, 

zijn wij nog steeds in staat om nieuwe vakmensen te werven en te plaatsen.

We kunnen nog steeds Nederlandse vakmensen inzetten, maar het is erg moeilijk om hierbij garanties af te geven en bovendien kost het meer tijd om deze mensen te vinden.

Om u toch snel te kunnen blijven bedienen, zijn we u graag van dienst met Oost Europese medewerkers die beschikken over de juiste kwaliteiten. Het gaat hierbij vooral om vakmensen die onder leiding van een zelfstandig werkende vakman hun arbeid verrichten. Denk bijvoorbeeld aan een timmerman 2. Deze mensen voldoen aan onze eisen en worden conform de wettelijke regelgeving ingeschaald en verloond. Wij verzorgen uiteraard de huisvesting.

Vanuit Oost Europa kunnen we de volgende medewerkers leveren in de Bouw & Afbouw: timmerman 2, betontimmerman 2, stukadoor 2, pleisteraar 2, schilder 2,  en metal stud monteur.

Plaats nu uw aanvraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van gekwalificeerd personeel.

Techniek

Wij zijn nog steeds in staat vakmensen te vinden die willen switchen van baan.

Wel voor minimaal een jaarcontract.

Binnen de Techniek kunnen we nog vakmensen vinden die bereid zijn om van baan te switchen. Het gaan dan met name om installatiemonteurs, carrosseriebouwers en dakdekkers. Deze vakmensen switchen alleen van baan als hen minimaal een jaarcontract wordt aangeboden. Hulpmonteurs en oppermannen zijn nog steeds op flexibele basis in te zetten. Daarnaast kunnen we u voorzien van Oost Europese medewerkers. Deze mensen worden conform de wettelijke regelgeving ingeschaald en verloond. Wij verzorgen uiteraard de huisvesting. Vanuit Oost Europa kunnen we binnen de Techniek de volgende medewerkers leveren: panelenbouwer, carrosseriebouwer, elektromonteur schakelkasten en elektromonteur WTB.
Van hen kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Plaats nu uw aanvraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van gekwalificeerd personeel.

Logistiek & Bouwmaterialenhandel

Nog steeds loyale en betrouwbare medewerkers,

in de Logistiek & Bouwmaterialenhandel.

Ook binnen de Logistiek & Bouwmaterialenhandel is de krapte op de arbeidsmarkt inmiddels zichtbaar geworden. Om uw logistieke of productie processen optimaal te kunnen laten verlopen wordt steeds vaker Oost Europees personeel ingezet. Wij kunnen u zowel van Nederlands als van Oost Europees personeel voorzien. Bij grotere aantallen medewerkers adviseren wij Oost Europees personeel.
Deze mensen worden conform de wettelijke regelgeving ingeschaald en verloond. Wij verzorgen uiteraard de huisvesting.

Plaats nu uw aanvraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van gekwalificeerd personeel.

Overige branches

Uw branche staat hier niet tussen?

Geen probleem, ook uw opdracht kunnen wij invullen.

Laat ons weten welke functie u beschikbaar heeft in uw bedrijf. Wij kunnen zowel vast als flexibel personeel voor u vinden.